Foarte multe persoane nu cred că SARS-COV-2 există, Smiley mărturisind că a observat acest trend de-a dreptul îngrijorător. Renumitul artist este de părere că foarte mulți oameni au ajuns să-și piardă încrederea inclusiv în cadrele medicale sau în știință.

Cântărețul a dat drept exemplu declarația prezentatoarei Andreea Esca care a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Iubitul Ginei Pistol susține că oamenii ar trebui să învețe ceva din cazul știristei de la Pro TV care a vorbit deschis despre acest subiect.

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu”, și-a început Smiley mesajul de pe o rețea de socializare.

„Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât…”, a continuat fostul component al trupei Simplu care a dezvăluit că a avut prieteni care au luat acest virus nemilos.

Smiley dorește să atragă atenția asupra faptului că virusul din China există și se răspândește foarte ușor, putând fi luat de oricine. Acesta este și motivul pentru care prezentatorul „Românii au talent” roagă oamenii să fie mai responsabili și să ai grijă de sănătatea lor.

„O cunosc (pe Andreea Esca) și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid. Boala asta există și se răspândește foarte ușor.

Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor”, a mai scris juratul de la „Vocea României” pe pagina sa de Facebook.

Totodată, cântărețul mai vine cu o rugăminte, aceea de a nu fi pus la zid pentru că și-a spus punctul de vedere. Îndrăgitul artist a mărturisit că va șterge toate comentariile răutăcioase care instigă la ură sau defăimare.

„Aș vrea să vă mai rog să nu mă puneți la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grija față de noi, cele care instigă la ură, cele defăimătoare, vor fi șterse ❤️”, a încheiat Smiley.
Sursa fanatik.ro


Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *