Andreea Mantea a anuntat ca nu va mai prezenta emisiune Puterea Dragostei. Veseta a fost inlocuita cu Geanina Mihaela.

Motivul invocat de Andreea Mantea.

Desi la inceput nu a vrut sa dea amanunte despre plecarea de la emisiune, la insistentele fanilor si-a deschis sufletul si a spus tot.

„Eu si copilul meu nu traiam!”

Foarte multi fani au fost nemultumiti de decizia vedetei. Andreea Mantea a spus ca principalul motiv pentru care a luat aceasta hotarare radicala este fiul ei, David. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei spune ca baietelul a suferit foarte mult, mai ales ca totul s-a intamplat in timpul pandemiei de coronavirus. David a inceput sa-i fie dor de viata din Romania. Baiatul o ontreba foarte des de ce nu poate fi alaturi de bunici si de perieteni.

David devenea din ce in ce mai trist si asta a pus-o pe ganduri pe Andreea Mantea. Totodata, vedeta a mai spus ca viata din Turcia ne era la fel ca in Romania. Mediul in cate traia, evenimentele din emisiune, chiar si concurenti si-au pus amprenta asupta vietii vedetei.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe langa mine si era vorba si despre David. El incepuse sa imi puna tot felul de intrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilaria ta era tot asa, fara bunici? Tu nu aveai bunici?”. Se uita in gol foarte des. Vedeam atata trairi intense in casa, oamenii au trairi, tot felul de povesti, iar eu si copilul meu nu traiam asa cum ne doream noi, asa cum mi-as fi dorit eu, pentru el si pentru mine.”, a declarat Andreea Mantea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *