Se termina telenovela de la Acces direct? Se pare ca da. Protagonista emisiunii, Veronica Stegaru s-a decis sa plece de unde a venit, adica la Blagesti. Vulpita a fost cea care i-a spus Mirei Vaida ca nu mai vrea sa-si continue casatoria cu Viorel si ca pleaca in satul natal.

Adio telenovela de la Antena 1! Vulpita se marita.

Veronica nu mai vrea sa mai apara la tv si a decis sa se intoarca acasa. Surpriza mare, Vulpita vrea sa inceapa o noua relatie alaturi de Vasile, un barbat care are doi copii dintr-o relatie anterioara. Mirela Vaida a aflat ce s-a intamplat.

La Acces Direct ar fi sunat fosta iubita a barbatului si a spus tot. Vasile vrea sa se casatoreasca cu Vulpita. Veronica nu a recunoscut: „Nu este acelasi Vasile. Nu pot sa dau numele lui. E mai tanar ca Viorel”, a mentionat Vulpita.

Mirela Vaida a insistat sa nu fata pasul decisiv.„Dupa atatea luni… (…) Veronica, esti un trofeu pentru orice barbat. Nu mai esti aceeasi Veronica. Nimeni nu stie daca tu vei avea o viata lunga si fericita cu baiatul ala din Blagesti. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii inchisi in fata oricaruia. Poate si nevoia de afectiune. Gandeste-te bine”, i-a spus prezentatoarea.

Vulpita nu vrea sa cedeze si nu mai vrea sa mai stea alaturi de Viorel, la Bucuresti. Daca Veronica se tine de cuvant, aceasta telenovela de la Antena 1 se va termina mai repede decat ne asteaptam.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *