Chipesul actor Ugur Gunes, interpretul personajului Yilmaz, din indragita productie turceasca “Ma numesc Zuleyha”, difuzata de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, starneste tot mai mult interesul printre reprezentantele sexului frumos.

Ugur Gunes, care pana nu demult a trait o poveste de dragoste cu artista de muzica pop din Turcia, Reyhan Cansu, a fost din nou pe primele pagini ale tabloidelor cand a fost vazut alaturi de fosta iubita.

Cum cei doi s-au despartit la finele anului trecut, barfele nu au intarziat sa apara atunci cand cei doi au fost zariti, din nou, impreuna. Ugur Gunes a dezmintit faptul ca intre el si Reyhan ar mai exista o relatie de iubire, mai ales ca renumita cantareata a decis sa rupa relatia. Mai mult, se zvoneste ca sarmantul actor are o relatie cu o tanara extrem de frumoasa care ii seamana perfect fostei iubite. Oare acesta regreta despartirea de Reyhan? Ugur Gunes lamureste lucrurile, pentru o publicatie din Turcia.

“Este o informatie gresita, nu exista o relatie intre mine si Reyhan“, a declarat el.

De partea cealalta, Reyhan a fost usor deranjata de replica dura folosita de fostul iubit.

“Dupa despartire am preferat sa fiu discreta … . Ugur putea spune adevarul, ca suntem doar prieteni. Am avut o relatie de dragoste si s-a terminat”, a spus artista.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *