Poliţiştii au reţinut cinci suspecţi în cazul crimei în stil mafiot care a avut loc în comuna doljeană Unirea. Anchetatorii au indicii că aceştia au blocat maşina în care se aflau cele patru victime şi apoi l-au ucis cu răngi şi topoare pe bărbatul care tocmai depusese plângere la poliţie împotriva lor.

Oamenii legii au dezvăluit că între cele două familii exista un conflict mai vechi și de fiecare când se întâlneau se amenințau și se isca un scandal. Luni seara, doi dintre membrii uneia dintre familii au fost să depună plângere la poliție. Imediat după, cele două grupuri s-au întâlnit din nou și s-au luat la bătaie cu răngi și cu topoare, și-au distrus mașinile.

Un bărbat ucis, alții doi grav răniți
Opt bărbați au participat la scandalul violent. Doi dintre ei au fost grav răniți și au fost duși la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar un altul a murit în drum spre spital. Victima decedată avea 57 de ani.

„Polițiștii doljeni au fost sesizați noaptea trecută. S-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, a izbucnit un conflict. Au fost folosit și obiecte contondente. Două autoturisme au fost avariate și mai multe persoane au fost duse la spital. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a decedat. Organele de anchetă au stabilit că altercația ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt și a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind întocmit un dosar penal”, a declarat ieri Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj, la Antena 3.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *