Stela Enache a cucerit generații întregi cu melodiile sale. Aproape că nu există elev care să nu fi fredonat măcar o singură dată versurile melodiei “Ani de liceu”, devenită un imn al tuturor liceenilor. La 68 de ani, Stela Enache nu și-a pierdut eleganța din tinerețe, este în continuare plină de energie, cântăreața având câteva trucuri la care apelează pentru a se menține în formă.

În lumea modernă, dietele și sportul sunt elementele pe care tot mai multe persoane le iau în calcul atunci când își propun să adopte un stil de viață sănătos. Deși are grijă când vine vorba despre alimentație, Stela Enache nu ține un regim alimentar strict și nici nu face sport, ci altele sunt secretele care o ajută să aibă un tonus de invidiat.

Ce face Stela Enache pentru a se menține în formă?

Stela Enache se poate lăuda cu o siluetă subțire și la 68 de ani, artista are o formă fizică de invidiat, iar metoda prin care reușește să obțină toate aceste rezultate nu este deloc una dificilă.

“Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari.

Mie îmi plac hainele clasice care nu se demodează. M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. Pentru a evolua în viaţă, trebuie să fii destul de critică cu tine însăţi. Să stai în oglindă, să te uiţi la tine şi să îţi zici singură: “Asta îmi vine bine, asta nu îmi vine bine”. Aşa evoluează o femeie. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant.”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *