Chiar dacă pandemia de coronavirus a forțat-o să amâne toate evenimentele programate în acest an (și nu sunt deloc puține), Delia face ce face și se reinventează. Nu de alta, dar muzica este cel mai bun tratament în astfel de momente, când avem nevoie mai mult ca oricând să ne păstrăm vie speranța că ne așteaptă vremuri mai bune.

Imediat după ieșirea din starea de urgență, când ne vom putea deplasa în voie, fără declarație de urgență, îndrăgita artistă și vedetă TV ne invită cu mic, cu mare, la cel mai inedit show din cariera ei.

Este vorba despre primul concert drive-in desfășurat vreodată în România.

Biletele pentru evenimentul programat pe data de 31 mai în parcarea de la Romexpo au fost puse deja în vânzare și se epuizează rapid, semn că fanii sunt nerăbdători să-i asculte și să-i fredoneze melodiile, fie și numai prin intermediul sistemelor audio al autoturismelor. Cât despre preț, acesta variază între 290 și 490 de lei, cu mențiunea că în fiecare mașină pot fi maximum trei persoane.

Iar dacă nu ești șofer, poți opta pentru pachetul Ultra Vip, în valoare de 990 lei, prin care organizatorii îți vor pune la dispoziție mașină clasa premium cu șofer și, pentru ca experiența ta să fie completă, Delia îți face un cadou surpriză.

Luând parte la experimentul inedit al Deliei te vei bucura de o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video poziționate atât pe scenă, cât și în zona în care mașinile vor fi staționate, potrivit, respectând, bineînțeles, toate normele de distanțare socială impuse în această perioadă.

Mesajul Deliei, înaintea primului concert drive-in din România

„Mă bucur să pot anunță primul concert Drive-In din România, pe 31 mai la Romexpo. În această perioada am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.

Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, la Romexpo, cu mașină din dotare”, le-a transmis artista fanilor săi, înaintea mult așteptatului eveniment ce va avea loc în parcarea de la Romexpo.

Dacă totul se va desfășura conform planului, nu este exclus ca astfel de show-uri să devină o constantă în țara noastră. De altfel, cinematografele drive-in au fost la modă la un moment dat, așa că nu trebuie să ne mire trecerea de la filme urmărite din confortul și siguranța autoturismului propriu la concerte live. În țări precum Danemarca şi Cehia au început deja să aibă loc festivaluri de acest gen, iar publicul s-a bucurat mai ceva ca la evenimentele obișnuite, desfășurate pe marile stadioane ale lumii.
Sursa stirimondene.fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *