Olivia Steer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa guvernantilor. Dupa ce a fost pusa la punct de medicul Craiu, pe tema vaccinurilor, sotia lui Andi Moisescu iese din nou la rampa,relateaza fabricatinromania.info

„Ca simpla licentiata in drept, vreau sa va retin, citeva clipe, atentia cu privire la elementele constitutive ale infractiunii de genocid si contra umanitatii, infractiune prevazuta in Codul Penal, art. 438.
In vremuri complicate, vine vremea sa cunoastem legea. Pentru ca, doar raportindu-ne la litera ei, vom iesi cu fata si miinile curate din teribilele incercari, prin care trecem cu totii.

– Genocidul –
Art. 438.
(1) Savarsirea, in scopul de a distruge, in intregime sau in parte, un grup national, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre urmatoarele fapte:

a) uciderea de membri ai grupului;

b) vatamarea integritatii fizice sau mintale a unor membri ai grupului;
c) supunerea grupului la conditii de existenta de natura sa duca la distrugerea fizica, totala sau partiala, a acestuia;

d) impunerea de masuri vizand impiedicarea nasterilor in cadrul grupului;

e) transferul fortat de copii apartinand unui grup in alt grup, se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

(2) Daca faptele prevazute in alin. (1) sunt savarsite in timp de razboi, pedeapsa este detentiunea pe viata.

(3) Intelegerea in vederea savarsirii infractiunii de genocid se pedepseste cu inchisoarea de la 5 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

(4) Incitarea la savarsirea infractiunii de genocid, comisa in mod direct, in public, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
Ar ajuta mult UN SHARE cu doua miini, in timp ce te gindesti pe indelete si la art. 290, Cod de Procedura Penala:

„(1) Denuntul este incunostintarea facuta de catre o persoana fizica sau juridica despre savarsirea unei infractiuni.”

(2) Denuntul se poate face numai personal, dispozitiile art. 289 alin. (2), (4) – (6) si (8) – (10) aplicandu-se in mod corespunzator.” scrie Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *