Luna mai se apropie cu pași repezi și aduce nenumărate provocări în ceea ce privește viața amoroasă, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur. Asta pentru că faci tu ce faci și îți superi partenerul de viață tocmai acum, când trebuia să profitați din plin de sărbători pentru a vă consolida relația.

Dacă tot ai greșit față de persoana iubită, trebuie să te faci luntre și punte și să rezolvi problema. În caz contrar, nu e exclus să ajungeți la despărțire, având în vedere cât e de orgolioasă. Asumă-ți greșelile și încearcă să o împaci cu gesturi tandre și atenții prin care să-i demonstrezi cât de rău îți pare că ai rănit-o. Un buchet de trandafiri și niște ciocolată ar fi începutul perfect.

De vești ceva mai bune vei avea parte dacă ești născut în zodia Gemeni, pentru că ești spontan, pus pe glume și îi creezi iubitei sau iubitului tău atmosfera după care tânjea de foarte multă vreme. Dai dovadă de foarte mult romantism, iar asta o face pe persoana iubită să se îndrăgostească și mai mult de tine, așa că nu e exclus să bată clopote de nuntă. După ce trece pandemia, bineînțeles.

Berbec
Se anunță o lună specială pe plan sentimental. Vei simți nevoia să acorzi mai multă atenție vestimentației, să fii mai elegant și mai pedant decât de obicei. Vei atrage ca un magnet privirile celorlalți. Iar dacă ești singur, se înmulțesc oportunitățile de a întâlni un potențial partener. Într-un fel, chemi iubirea să vină la tine și atunci când te vei aștepta mai puțin, ea va apărea.

Taur
Luna mai îți aduce motive de satisfacții, deși nu promite mari împliniri pe plan sentimental. O influență rece și restrictivă apare din partea lui Saturn. În majoritatea cazurilor, lucrurile se petrec la nivel mental, psihic, nicidecum faptic. Pot să apară momente de singurătate, decepție, renunțare, sacrificiu. Preferi să te închizi în sine și nu dorești să te deschizi relațional, evitând să-ți exprimi sentimentele. În această perioadă par să fie favorizate iubirile secrete, misterioase.

Gemeni
În luna mai nativul Geamăn pare să fie atras mai mult de lucrurile de natură practică și mai puțin de cele de natură amoroasă. Tranzitul lui Mercur pare să fie favorabil pentru multe aspecte ale vieții personale, însă, nu cel romantic. Situația și relația actuală e plăcută cât timp există interese comune, deși par să opereze mai mult la nivel rațional, oarecum superficial. Este o perioadă încărcată de emoții, sufletul îți este răscolit, dar te distrezi și râzi alături de perechea ta. Ai ocazia să participi la petreceri cu prietenii ori acțiuni de grup, prilej cu care se poate înfiripa o idilă.

Rac
Situația pe plan sentimental pare destul de stabilă în luna mai. Totuși, nu vor lipsi unele tensiuni, manifestate în urma unor viziuni diferite asupra unor lucruri. Parcă este greu să negociezi și să găsești o soluție acceptabilă pentru amândoi. Simți că nu capeți suficientă atenție, că nu ești înțeles. Lasă puțin garda jos și încearcă să ajungi la un punct comun. Nu ridica prea sus ștacheta, nu emite mari pretenții. Tratează lucrurile mai relaxat și cu mai mult umor. În acest fel vei avea mai mult de câștigat.

Leu
Se pare că luna mai aduce o lume inedită, căci dragostea îți influențează gândirea și concepțiile. Ai șansa de a explora orizonturi și dimensiuni noi, nebănuite. Alături de persoana iubită vei ajunge să descoperi o lume nouă. Sunt favorizate călătoriile cu tentă romantică, se înfiripă relații la distanță. Ai o mare nevoie de intimitate, astfel că nu ai aceeași expansiune și chef de vorbă cu oricine despre sentimentele personale. Îți place să socializezi, să fii remarcat în public, dar ești mai precaut când vine vorba de viața de cuplu. Preferi, mai degrabă, să ții perechea departe de privirile indiscrete.

Fecioară
Grijile dispar parcă ca prin farmec și te bucuri din plin de seninătate, bucurii, împliniri, emoții și romantism. Sentimentele devin tot mai vizibile și mai nuanțate, ai parte de trăiri din cele mai profunde, iar atenția ți se îndreaptă spre aspectele psihologice ale relației, către latura sa misterioasă, ce necesită descifrată. Nu în ultimul rând, e de menționat faptul că iubirea îți poate stimula instinctul financiar, iar aceste planuri pot interfera.

Balanță
Se accentuează nevoia de tandrețe, se amplifică nevoia de afecțiune, crește înclinația de a fi seducător și șarmant. Este o lună favorabilă cuceririlor și a seducerilor. Dacă nu ești într-o relație, ai mari șanse să o găsești, iar dacă ești într-o relație încearcă să o faci mai veselă, mai plăcută și mai armonioasă. Situații neașteptate pot să apară pe la mijlocul lunii, deci fii cu băgare de seamă.

Scorpion
Vei fi mult mai atent la partener, îi vei acorda mai multă considerație. Comunicarea va fi și ea la cote înalte precum și cooperarea cu cei din jurul tău. Toate acestea sunt facilitate de prezența lui Venus. Dacă ești singur, sunt mari șanse ca în partea a doua a lunii să întâlnești pe cineva la locul de muncă sau cu “ajutorul” prietenilor de la locul de muncă.

Săgetător
Vei trăi cu intensitate tot ceea ce Venus îi va aduce pe plan sentimental. Sex-appelul tău debordant va atrage ca un magnet privirile celor din jur. Nu sunt excluse niște aventuri născute doar din pură pasiune, fără responsabilități și planuri pe termen lung. Comunicarea cu partenerul de cuplu va fi influențată de planeta Mercur. Ai grijă cum acționezi ca nu cumva să te arzi cu focul!

Capricorn
În luna mai vei simți nevoia de liniște, stabilitate emoțională, echilibru familial. Îți dorești o relație care să-ți ofere certitudini, așa încât, dacă te afli într-un cuplu vei încerca să clarifici anumite probleme, să găsești soluții pentru ca relația să devină mai armonioasă. Dacă ești singur, este posibil să te bântuie trecutul. Vei simți nostalgia unei iubiri trecute și neîmplinite. Este posibil chiar să pui mâna pe telefon și să îl/o suni.

Vărsător
Se anunță o lună destul de liniștită, mai ales în prima săptămână. Se pare că Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, îndeamnă prin poziția sa la o viață intimă și mai retrasă față de ochii lumii. Accentul cade pe sentiment, emoție, familie și casă. Beneficii apar și prin tranzitul lui Mercur în casa dragostei, începând cu data de 11 mai. Atmosfera se înviorează, prinde parcă elan și vei manifesta tendințe spre flirt, atitudine jucăușă, fiind deschis provocărilor și comunicării. Spre finalul lunii lucrurile converg spre aventură, senzualitate, romantism și pasiune, căci Soarele intră în casa dragostei.

Pești
Mai 2020 pare să fie o lună stabilă, cu manifestări mai degrabă casnice, bazate pe confort, siguranță și afecțiune. Ești mult mai calm, astfel că nu ești înclinat spre pasiuni zbuciumate, nici nu te agiți prea mult și nici nu te implici în activități care implică riscuri mari. Perechea ta pare să fie un bun asociat de afaceri și împreună stabiliți ce achiziții trebuie să faceți, ce planuri financiare aveți, cum puteți administra banii, cum puteți obține câștig, etc. Dacă ești în căutarea unui partener, vei fi atras de cei care îți vor asigura bunăstare și securitate.
Sursa stirimondenefanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *