Sorin Ovidiu Vantu, celebrul SOV, este decis sa se implice, din nou, in viata statului roman. Iar pentru asta, SOV are o serie de proiecte care mai de care mai indraznete pe care le-a si propus, deja, in spatiul public.

Pe conturile sale de socializare, controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a decis sa deschida o discutie cat se poate de interesanta cu privire la viitoarele directii de investitii, dar a facut, totodata, si o oferta cat se poate de serioasa Guvernului Romaniei.

Mai exact, Sorin Ovidiu Vantu vrea sa investeasca in ceea ce, chiar el a numit, Clubul de Business si Politica SOV, lucru care va lua forma, explica controversatul afacerist, incepand cu 14 septembrie 2020. ”Evenimentele din ultimele doua-trei luni mi-au produs o asa revolta incat mi-am propus sa si actionez.

Actuala clasa politica, poate ca sunt manati de bune intentii, dar din nefericire sunt complet nepregatiti pentru a conduce o natie. (…) Pe 14 septembrie anul curent vreau sa lansez Clubul de Business si Politica SOV. Acest Club isi propune sa scolarizeze in business si politica o masa uriasa de oameni, masa care urmeaza sa isi aleaga elitele, iar din aceste elite sa se aleaga viitorii conducatori ai Romaniei”, a explicat Sorin Ovidiu Vantu, potrivit stirilekanald.ro

Mai mult, Sorin Ovidiu Vantu este dispus sa investeasca o suma uriasa in demonstrarea nevinovatiei sale, folosind insa un termen eufemistic inspirat: domatie. ”Ofer Guvernului Romaniei o donatie de 250 de milioane de euro, cu doua conditii. Prima este sa mi se rejudece toate dosarele de catre judecatori competenti si care sa nu fie in aria de competenta a securistilor.

Modalitatea legala exista si se cheama recurs in interesul legii. A doua, in momentul in care, in urma rejudecarii acestor dosare se va constata ca magistratii care m-au condamnat la ani grei de puscarie si-au batut joc de meserie, din prostie, din rautate, sau la ordinul securistilor, sa fie evacuati din sistem. Daca aceste doua conditii sunt respectate, voi oferi statului roman, repet, 250 de milioane de euro. Suma este negociabila! Cu banii astia se pot sustine IMM-urile care sa va asigure locurile de munca cand veti termina cu tampeniile astea…”, a explicat Sorin Ovidiu Vantu.

Sorin Ovidiu Vantu a fost ondamnat la 11 ani de inchisare si eliberat de curand

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, pe 27 martie, ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani inchisoare, pedeapsa rezultata ca urmare a contopirii condamnarilor primite in mai multe dosare, informeaza Agerpres.

Sorin Ovidiu Vantu a executat o pedeapsa de 11 ani de inchisoare, dupa ce instanta a contopit sentintele din mai multe cazuri. Cele mai mediatizate condamnari sunt sentinta de 8 ani de inchisoare din dosarul caderii Fondului National de Investitii sau sentinta de 10 ani de inchisoare din dosarul Petromservice. Fostul om de afaceri a stat in spatele gratiilor aproape sase ani si jumatate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *