Este promisiunea zilei pentru vârstnici. Pensionarii își vor primi, în acest an, pensiile mai devreme, a declarat, vineri, ministrul Muncii, într-o conferință de presă

Ministrul Muncii a spus că în cursul zilei de vineri speră să poată informa pensionarii care încasează pensia pe card că pot ridica banii mai devreme decât în mod obișnuit, conform Mediafax.

„Cu privire la pensii, sper ca în cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.) să pot informa pe cei care primesc pensiile pe card că s-au efectuat plățile astfel încât să le poate încasa mai devreme”, a spus Alexandru.

 

În mod obișnuit, pensiile ajungeau la beneficiari în a doua jumătate a lunii,scrie stiripesurse.ro
„Banii pentru pensii sunt planificaţi în buget. Încercăm o variantă în funcţie, în schimb, de mai mulţi factori, parte dintre ei au legătură cu încasările în buget, dar facem toate eforturile să aducem pensiile pensionarilor chiar mai devreme decât data obişnuită pentru luna aprilie, pentru luna de sărbători pascale. Categoric da, sunt fonduri în buget pentru plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale, încercăm ca ele să ajungă până în Paşte (19 aprilie – n. r.) la toţi pensionarii, ca să aibă o minimă linişte pentru a-şi petrece sărbătorilea”, a transmis Violeta Alexandru.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *