Mattias, cel mai tanar pacient infectat cu noul coronavirus, din judetul Suceava, s-a vindecat. Vestea ca testul a iesit negativ a venit chiar in ziua in care baietelul a implinit 6 luni, potrivit monitorulsv.ro.

In perioada 18-23 martie, bebelusul impreuna cu mama lui au fost internati la sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Suceava. Pentru ca, intre timp, spitalul s-a inchis, micul pacient a fost externat.

Deoarece bebelusul acuza simptome precum febra si o stare generala proasta, mama a mers la Urgente la Spitalul Municipal Radauti. De aici, au fost transferati la Suceava, la sectia Boli infectioase. Pe 27 martie, Mattias a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, dar si cu rujeola. Au fost transferati amandoi la Clinica de Boli Infectioase din Iasi, unde copilul a fost tratat pentru ambele afectiuni, care s-au vindecat.

Mama a fost si ea testata pentru COVID-19 si testul a iesit negativ, iar testele facute lui Mattias zilele trecute au aratat ca micutul a scapat de virus, astfel incat ambii au fost externati. Femeia a transmis multumiri cadrelor medicale de la spitalul din Iasi pentru modul in care s-au ocupat de ei si le-a urat multa sanatate, scrie romaniatv.net


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *