Dupa ce a donat materiale medicale, patronul FCSB Gigi Becali face un nou anunt. Milionarul continua sa fie activ in lupta pentru combatarea noului coronavirus. Gesturile sale din ultima vreme, mai ales cele legate de echipa de fotbal, au ajuns si in presa internationala.

Finantatorul celor de la FCSB a anuntat ca a cumparat mai multe teste, care se vor face la clinica sa.

”La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat si 2000 de teste, pentru inceput”, a declarat Gigi Becali, intr-o interventie telefonica IN DIRECT in cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„Ma suna doctorii si batranii si plang, imi cer sa le aduc masti si mancare!” Gigi Becali, furios pe situatia din spitale
Gigi Becali este una dintre persoanele care s-au implicat cel mai mult in lupta impotriva COVID-19 din Romania. Finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca lumea il suna pentru a-i cere masti si mancare, pentru ca spitalele sunt deficitare la acest capitol.

„Nu se poate asa ceva in spitale. Nici masti nu suntem in stare sa avem? Ma duc acum sa duc niste masti la Craiova si la Caracal. Ma suna batrani, ca trebuie sa le duc mancare, oamenii nu au mancare.

Imi e mila, ce sa fac…Am o echipa care se ocupa de asta. Le dau bani si duc mancare la oamenii batrani.

Daca Italia, Spania, Franta, Germania si Anglia nu se rezolva, ca la ora actuala nu stim daca se rezolva, la revedere fotbal! Ce sa joci in Romania fotbal? Eu la revedere… Ce sa fac cu Belarusul, pe mine ma intereseaza sa scot bani din fotbal.

Eu am spus ca in tarile ortodoxe nu va fi boala asa de grea. Uite Belarus, uite Romania, uite Serbia… nu moare lumea asa. Noi avem un inger pazitor”, a explicat Gigi Becali pentru digisport.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *