Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi trebuit sa respecte masura de autoizolare la domiciliu, a fost prins baut la volanul unui autoturism, pe o strada din Ramnicu Valcea, dupa ce a provocat un accident rutier, joi dimineata.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii IPJ Valcea, barbatul in varsta de 32 de ani din municipiul Ramnicu Valcea a revenit din Italia in data de 9 martie si ar fi trebuit sa se afle in autoizolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform deciziilor autoritatilor din domeniul sanatatii publice.

Joi dimineata, barbatul a fost prins de catre politistii rutieri dupa ce a provocat un accident rutier pe strada Raureni din Ramnicu Valcea. La verificarea cu alcooltestul, oameni legii au constatat ca acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarilor amanuntite au constatat si ca ar fi trebuit sa se afle la domiciliu.

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, precizeaza IPJ Valcea, potrivit observator.tv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *