Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, luni, o serie de masuri de restictionare a unor activitati in Bucuresti, ca urmare a pericolului reprezentat de posibila raspandire a coronavirusului.

Una dintre primele masuri anuntate de Firea este suspendarea activitati celor 14 teatre din Bucuresti.

Chiar daca spectacolele nu vor mai avea loc in luna martie, actorii vor fi platiti in continuare, a precizat edilul-sef.

În București au fost anulate și evenimente cu mai puțin de 1000 de persoane, pentru că majoritatea sălilor de teatru au o capacitate mai mică de atât. Dar nu vorbim doar despre teatre, ci despre orice tip de activitate (târg sau eveniment) organizată de instituțiile aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Toate au fost anulate până la finalul acestei luni.

În plus, majoritatea spectacolelor care urmau să aibă loc în această lună în școlile și grădinițele din București au fost și ele anulate.

Referitor la spectacolele la care au fost vândute deja bilete, Primăria Capitalei nu a anunțat o decizie unitară, astfel că fiecare instutuție va decide dacă înapoiază banii plătiți pentru aceste bilete sau dacă anunță publicul de o eventuală amânare a spectacolelor.

Primarul general a mai spus ca sunt multe autoritati care “se tem sa ia masuri dure, pentru ca se tem sa fie criticate”, precizeaza stirileprotv.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *