Să ții minte că ești o minune, că viața este un dar prețios și că singura ta datorie este să trăiești frumos, să fii un om bun și să iubești! Și nu uita niciodată: Nimic fără Dumnezeu!

VIAŢA — ce avuţie preţioasă!

Fără ea nu putem face nimic. Odată pierdută, nu mai poate fi restabilită prin nici un mijloc omenesc. Dacă viaţa ne este în pericol, facem tot ce este posibil în mod raţional ca să ne-o păstrăm. Unii chiar fac apel la un ajutor supraomenesc cînd sînt în necaz!

Chiar acum, în condiţii imperfecte, viaţa poate fi o sursă de bucurie. Cui nu-i face plăcere aroma tentantă a unei mîncări, adierea uşoară dintr-o zi caldă, priveliştea unui munte maiestuos, un splendid apus de soare, un rîu care curge lin, nişte flori în culori impresionante, sunetele unei muzici melodioase sau cîntecul păsărilor? Opriţi-vă pentru un moment. Gîndiţi-vă ce va însemna să vă bucuraţi de astfel de lucruri pentru eternitate!

Viața este un dar

Viata este cel mai pretios dar pe care il primim . Chiar daca uneori iti mai lasa un gust amar , ea trebuie traita la maxim . Daca tot nu am fost intrebati atunci cand ne-am nascut , hai sa nu intrebam nici noi si sa luam totul asa cum vine . Iubiri , dezamagiri , fericire , lacrimi …toate sunt ale noastre .

Daca ieri ai fost trist azi poate zambesti . Nu luam nimic cu noi dar putem lasa ceva in urma noastra . Niciodata sa nu spui niciodata …mereu incearca , incearca sa fii mai bun azi decat ieri , sa daruiesti ceea ce ai in suflet mai bun …sa daruiesti iubire ! Crezi in visele tale dar trezeste-te pentru a le putea realiza si nu lasa trecutul sa-ti picteze viitorul .

Meriti ceea ce este mai bun pentru sufletul tau , nu-l lasa sa se chinuie fara rost doar de dragul la ce a fost . Fiecare poezie are versul sau , fiecare anotimp are frumusetea lui , fiecare noapte are visul ei …Fiecare suflet are perechea lui !


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *