Sorin Bontea a implinit, luni, frumoasa varsta de 50 de ani. Asa cum era de asteptat, urarile si mesajele de toate cele bune au curs inca de dimineata, iar unul dintre mesajele cele mai spumoase a venit chiar din partea colegului indragitului chef, Florin Dumitrescu.

Dupa editia de duminica din emisiunea „Asia Express”, Florin Dumitrescu a tinut sa ii ureze colegului sau un „la multi ani” savuros, in care a avut grija sa nu omita costumul roz de latex cu care Sorin Bontea a trebuit sa se imbrace la una dintre probe.

Asa se face ca, pe internet, Chef Dumitrescu a postat o imagine cu Sorin Bontea imbracat in costumul roz care i-a amuzat copios atat pe telespectatori, cat si pe concurentii „Asia Express”, scrie spynews.ro

 

 

Mesajul lui Florin Dumitrescu, de ziua lui Bontea

Când o fi să ai vreo supărare sau o zi mai proastă, mai aruncă un ochi pe poza asta și adu-ți aminte de nebuniile dinainte de 50 de ani! Prima jumătate de secol trăită să fie sub a doua jumătate ca trăiri, bucurii, sănătate și succes!”, a transmis Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Sorin Bontea are o familie minunată

Chef Bontea are o familie numeroasă, despre care nu vorbește foarte des. Are trei frați și și-a ajutat mama într-ale bucătăriei încă de pe vremea când era mic copil. Este căsătorit de 25 de ani, iar pe soția lui a cunoscut-o la o petrecere. Chiar el mărturisea că, la prima întâlnire, i-a oferit în dar un trandafir roșu și i-a gătit mâncare chinezească! Celebrul bucătar are și doi copii: o fată și un băiat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *