Soția-vulpița, tânăra din Vaslui uimește pe zi ce trece. Chiar dacă se consideră o fată ”cuminte”, soția lui Viorel nu se mai poate opri atunci când vine vorba despre muzica ei preferată. Aceasta a vizitat un club de manele din Capitală unde a făcut furori toată noaptea.

Soția-vulpiță a făcut atmosferă într-un club de manele, noaptea trecută. Invitată să petreacă alături de cântăreții săi preferați, partenera lui Viorel a pus stăpânire pe ringul de dans și abia dacă a mai putut fi oprită.

Cu mișcări care mai de care mai lascive, vulpița nu a mai reușit să fie îmblânzită, mai ales că unul dintre artiștii prezenți i-a dedicat o melodie, ceea ce a făcut-o pe tânăra care e așteptată acasă de un copil, să uite de toate problemele pe care le are.

 

 

Cu o rochie sexy și foarte provocatoare, vulpița lui Viorel a făcut senzație cu mișcările sale pe care le-a studiat cu atenția până la această vârstă. Tânăra a strălucit toată noaptea, atât la propriu, cât și la figurat, iar experiența în clubul bucureștean cu siguranță a fost una pe care nu o va uita prea curând.

Problemele din căsnicia sa și a lui Viorel par să fi luat sfâșit, sau cel puțin așa se poate observa din imaginile surprinse în locația în care Veronica a putut să fie în largul ei,scrie substantial.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *