Date de utlima ora din ancheta crimei din Dambovita. Fetiţa de 11 ani răpită şi ucisă a fost strangulată cu proprile haine pe care le purta în aceea zi. Presupusul criminal a supus-o unor pervexiuni sexuale după ce copila nu mai era în viaţă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de România TV.

Intre timp familia a ridicat sicriul cu trupul Adrianei de la IML. De asemenea, Politia a descins în apartamentul închiriat de cetăţeanul olandez suspectat de crima. Oamenii legii au ridicat de-acolo prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, acolo unde zăcea trupul micutei, scrie fabricatinromania.info

Fata de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp. Corpul fetei de 11 ani prezenta urme de violenţă. Primele concluzii ale legiştilor au stabilit că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a murit sugrumată cu pantalonii pe care îi purta în ziua răpirii.

Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion.

Luni, trupul Adrianei Mihaela Fieraru a fost ridicat de familie şi dus acasă, unde părinţii se pregătesc de înmormântare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *