În urmă cu mai bine de un an, Angelica Cadar l-a părăsit pe Călin Geambașu. Între ei a izbucnit atunci un scandal care a ajuns în primele pagini ale presei. Cei doi foști iubiți au încetat să mai facă acuzații pentru o vreme, dar acum femeia a decis să dea cărțile pe față în legătura cu relația lor,scrie www.wowbiz.ro

Angelica Cadar a povestit că fiul ei și al lui Călin Geambașu, David, a rămas în grija tatălui și din această cauză nu poate petrece mai mult timp cu băiețelul.

„Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Ca să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine. Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa”, a declarat Angelica Cadar în cadrul unei emisiuni de televiziune.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *