După ce au apărut mai multe zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat, apropiați ai cuplului neagă informațiile și au povestit că antrenorul tocmai i-a făcut un cadou extravagant partenerei lui de viață.

Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a declarat o sursă pentru Click.

Însă, cei din familia vedetei TV și a antrenorului de fotbal contrazic ferm informațiile apărute în mass-media și fac dezvăluiri în exclusivitate pentru Libertatea.

Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorțeze? De trei ani de zile în fiecare săptămână, în fiecare lună mai vine câte cineva și aruncă câte o bombiță din asta care n-are nicio treabă cu realitate. Sunt tâmpenii! Iar Ana s-a săturat să tot explice de fiecare dată că nu se va întâmpla acest lucru. Doar în visele unora! Dacă au divorțat acum câteva luni de ce i-a luat Reghecampf acum o săptămână un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nouț, țiplă?”, au dezvăluit pentru ziar surse apropiate cuplului.

Mai mult, din informațiile pe care ziarul le are, Anamaria Prodan, dar și cei din familie au ajuns acum câteva zile la Dubai pentru o mare petrecere!

„Pe 19 septembrie, adică joi, Laurențiu împlinește 44 de ani. Au venit aici cei mai buni prieteni ai familiei și sunt așteptați inclusiv oameni din fotbal. Dacă erau divorțați voi credeți că Ana se mai chinuia să vină până la Dubai să petreacă până dimineață? Iar Reghecmapf îi mai făcea cadouri de 300.000 de euro? Nu au divorțat nici la propriu, dar nici măcar la figurat!”, au mai spus cei apropiați familiei.

Reporterii Libertatea au luat legătura și cu Anamaria Prodan care a confirmat că este în Emiratele Arabe Unite, dar și informația că a primit o mașină de la soțul ei. Dar, conform contractului pe care-l are cu Pro TV, vedeta a refuzat să facă declarații pe marginea „divorțului” de Laurențiu Reghecampf. „O țară de demenți! Nu s-au săturat?”, a spus scurt impresara.

Anamaria: „O să anunț divorțul în gura mare! Nu mi-e frică” Nu este pentru prima dată când apare informația că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu. Doar că cei doi participă foarte des la evenimente mondene împreună, atunci când se află la București.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare! ». Asta sunt eu!”, dezvăluia Anamaria Prodan într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *