Andreea Bălan a trait de cea mai importantă zi din viața ei, nunta cu George și botezul fiicei lor, Clara.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu iubitul ei, George Burcea. In aceeasi zi a avut loc și botezul celei de-a doua fiice, Clara. Andreea Bălan a pus la punct evenimentul până la cele mai mici detalii. Ea a avut nu una ci trei rochii de mireasă, fiecare dintre ele cu o poveste specială.

”Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, a declarat Andreea Bălan.

La eveniment a fost prezentă și Andreea Antonescu, colega miresei din trupa ”Andre”, cu care Bălan s-a împăcat după mulți ani. Aceasta a dat ”din casă” pentru WOWbiz.ro câteva detalii de la pregătiri și spune că a fost impresionată la repetițiile pentru valsul miresei.

”Eu am văzut dansul ieri, la repetiții. Momentul e impresionant, nu are cum să nu te miște. Andreea era foarte zâmbitoare, ziceai că plutește iar Goegre era atât de încrâncenat și atât de serios…”, a declarat Andreea Antonescu la WOWbiz.ro Live.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *