Mulți îl știu pe primul băiat al lui Ștefan Bănică Jr, curioși fiind de asemănarea dintre ei. Însă, puâini știu cine este femeia care l-a adus în postura de tată pentru prima oară. Aceasta se numește Camelia Constantinescu și apare extrem de rar în public. De asemenea, iubește atât de mult intimitate încât rar este activă pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut, încă de când a intrat în vizorul tuturor, ca un bărbat cu multă iubire de oferit. Acesta și-a ales, de-a lungul timpului, cele mai frumoase femei din România. Două dintre ele sunt parte din viața mondenă și încă li se mai asociază numele cu cel al artistului. Cu toate că majoritatea fanilor lui Ștefan Bănică Jr se gândesc la Rădulescu și Marin atunci când vine vorba despre iubire, familie și legământ, alta a fost prima care i-a sucit mințile, scrie okmagazine.ro.

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Camelia Constantinescu a fost cea care l-a pus pentru prima oară în postura de tată. Relația dintre Camelia și Ștefan a durat cinci ani, periodă în care aceasta a rămas însărcinată și i-a dăruit cântărețului primul moștenitor. Radu Ștefan este acum un adevărat adolescent și îi seamănă teribil tatălui la fler și frumusețe. Cu toate că femeia are un copil cu una dintre cele mai mari vedete autohtone, a decis să rămână în umbră și să se bucure de intimitate, așa că se ferește de ochii curioșilor și este o prezență foarte retrasă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *