Un dispozitiv impresionant de poliţişti a căutat-o pe fetiţa dispărută la Buzău, iar aceasta a fost găsită. 115 poliţişti, 9 pompieri, 14 jandarmi, 6 voluntari, 2 paznici de vânătoare şi câini de urmă au fost mobilizaţi la căutări.

De asemenea, a fost trimisă şi echipa de Investigaţii Criminale, de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate. Încă 20 de poliţişti, 10 pădurari şi 18 jandarmi au fost trimişi să suplimenteze dispozitivul de căutare.

Fetiţa de 8 ani, căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi, cu câini de urmă a fost găsită, scrie fabricatinromania.info

Nicoleta Ploscaru, o fetiţă de 8 ani, a dispărut aseară la Buzău, iar de atunci zeci de poliţişti şi jandarmi au căutat-o, folosind chiar şi câini de urmă. De asemenea, în ajutorul lor a fost trimisă şi o echipa de la Investigaţii Criminale.

Fetiţa dispărută la Buzău a fost găsită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca. Ea nu prezintă urme de violență pe corp.

Poliţiştii au trimis şi un mesaj public de ajutor, către cetăţeni.

Poliţiştii din Buzău au anunţat că, la data de 13 septembrie a.c.,în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, Nicoleta Ploscaru, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, județul Buzău , a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *