Ioana, o fetiță de 8 ani din Mânzătești, județul Iași, și-a găsit sfârșitul pe marginea unui drum.

În data de 4 septembrie, copila le-a cerut voie părinților să meargp cu bicicleta până la un parc amenajat lângă școala din sat.

Din nefericire, aceea avea să fie ultima plimbare a Ioanei. Un șofer de 61 de ani a spulberat-o pe micuță în timp ce pedala pe bicicletă. Mai mult, după ce a lovit-o din plin, camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul a plecat de la fața locului și a lăsat-o pe copilă să zacă acolo, scrie fabricatinromania.info

Ioana își dorea un ghiozdan, o păpușă Barbie și visa să devină doctor

O filmare cu Ioana, realizată la începutul anului, s-a răspândit pe rețelele de socializare. Imaginile o înfățișează pe copilă, în timp ce povestește în fața camerei ce își dorește cel mai mult: un ghiozdan și o păpușă Barbie. Bărbatul care a realizat filmarea o întreabă și ce visează să ajungă când va crește.

“Doctoriță vreau să devin”, a răspuns Ioana, fără să stea pe gânduri.

Ioana a murit din cauza rănilor

Câțiva martori care au asistat la scena cumplitului accident au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Ambulanței.

Medicii s-au chinuit să o salveze, însă din cauza rănilor, Ioana a murit câteva ore mai târziu.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a fost găsit, după câteva ore, acasă, în localitatea Golăieşti. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

“Fetița omorâtă la Mânzătești își dorea un ghiozdan și o păpușă Barbie. Filmarea e făcută în ianuarie. Din nefericire, Ioana a murit. În timp ce se afla pe bicicletă, șoferul Viorel Bulai a accidentat-o moral. Condoleanțe familiei, cumplit”, este mesajul care însoțește clipul video.

Filmarea e facuta in ianuarie. Astazi, Ioana a plecat departe intr-o alta lume. Condoleante familiei. Cumplit.

Publicată de Silviu Gurlui pe Vineri, 25 ianuarie 2019


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *