Aflat încă la Terapie Intensivă după ce a fost operat de medicii turci la o clinică din Istanbul, Cătălin Botezatu are o stare de sănătate delicată în continuare.

Cătălin Botezatu acuza de ceva timp dureri în zona abdominală, iar pentru a rezolva starea care deja îi făcea zile fripte s-a dus la o clinică din Turcia cunoscută lui. Medicii au descoperit atunci că designer-ul are o tumoră rară care trebuie operată de urgență, scrie fabricatinromania.info

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!”

Deși doctorii i-au interzis să folosească telefonul mobil în această perioadă, Raluca Bădulescu este în permanență la curent cu evoluția recuperării designerului prin intermediul cadrelor medicale de acolo. Cei doi au o relație de prietenie foarte apropiată și, pentru că este îngrijorată pentru celebrul creator de modă, vedeta de la Kanal D a lansat un apel la rugăciune pentru acesta.

Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu

Raluca Bădulescu a făcut publică o poză de colecție pe care o are cu designerul Cătălin Botezatu, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj emoționant. “REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 ?❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoșire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️?? He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers? #my❤️#king ?”, a scris vedeta pe contul ei oficial de Instagram.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *