Gabriela Cristea a ales să fie poarte o ținută de nuntă în ziua în care a creștinat-o pe mezina ei, Thea Iris Selena

La două săptămâni de la nuntă, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda au mai organizat un eveniment important în familia lor, și anume micuța lor, Thea Iris Selena, a fost este creștinată.

Dacă pentru nunta de acum două săptămâni, vedeta a ținut ca evenimentul să fie unul restrâns, cu o petrecere relaxată, alături de prietenii apropiați, în curtea casei, ei bine, pentru botezul mezinei, pregătirile au fost fastuoase, scrie fabricatinromania.info

Gabriela Cristea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă la botez! ”Am vrut să păstrez tradiția familiei”

Micuța Iris a fost botezată la o biserică de fițe din Corbeanca, de două perechi de nași, cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, nașii de botez și ai Victoriei, dar și Tudor, nepotul prezentatoarei și o prietenă apropiată. Biserica a fost împodobită special pentru eveniment, iar cristelnița a fost ornată cu flori de iris. Trusoul de botez al fetiței Gabrielei Cristea a fost și el tot alb, aranjat cu dantelă și inscripționat cu numele micuței.

Ce a surprins însă la eveniment a fost decizia celebrei mămici! Gabriela Cristea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă la botezul lui Iris, dar totul avea să aibă o…explicație. ”Am dorit să mă îmbrac iarăși ca la nuntă și să îmi surprind invitații. Alegerea mea vestimentara a avut însă o legătură de suflet, și nu de altă natură. Poate puțini îți amintesc că pentru același gen de ținută, am optat și la botezul primei noastre fetițe, Victoria “, avea să povestească prezentatoarea TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *