Cătălin Botezatu a fost operat la o renumită clinică din Istanbul.

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze, scrie fabricatinromania.info

Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat o sursă din anturajul designerului pentru Cancan.

Cătălin Botezatu recunoștea că își neglijează sănătatea

Creatorul de modă recunoștea că programul încărcat și călătoriile îl fac să-și neglijeze sănătatea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o «escală» la Spital. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul domnului doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul.

Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Va pup și va doresc o zi frumoasa! 😘😘😘❤️❤️❤️❤️”, scria Cătălin Botezatu pe pagina lui de Facebook în luna august.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *