De-a lungul ultimilor ani, Sylvia Sârbu a fost considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, aparițiile ei, în ipostaze care mai de care mai fierbinți, devenind o obișnuință, ea fiind aprecioatîă și mai mult pentru faptul că este 100% naturală.

Cu toate acestea, Sylvia a decis să devină din ce în ce mai ”rară” ca apariție pe scenă, motivele fiind legate de viitoarea ei carieră, în ciuda faptului că are piese care, de cum le lansează, devin hit-uri.

Prezentă de curând la o televiziune pentru a cânta cea mai recentă piesă de-a sa, Sylvia a fost apostrofată de o fană pentru că muzica pe care o cântă ar fi prea ”comercială”, în contradicție cu imaginea ei, motiv pentru care artista a decis să spună lucrurilor pe nume și să anunțe că se va retrage din domeniu.

Sunt 2 fațete ale mele și ambele fac parte din mine. Iar cu meditațiile, pregătesc un proiect foarte amplu, cu peste 100 de meditatii ghidate care va fi gata spre finalul anului. Așadar, este perfect în regulă stadiul la care sunt acum, însă sunt conștientă că nu voi cânta toată viața și ca domeniul de dezvoltare personală și yoga fac parte din viitorul meu”, a spus Sylvia, șocându-i pe cei din jur cu asumarea unei asemenea decizii. Mai mult, fanilor șocați le-a explicat că termenul în care va renunța la toate aparițiile ei publice, ca artistă, este foarte aproape.

 

 

”Clar voi face asta și voi avea nevoie de toată susținerea voastră, din toamnă”, a mai precizat senzuala cântăreață care, de curând, a plecat, să se reculeagă, într-o vacanță în Grecia. Iar acolo, Sylvia a decis să se bronzeze ”fără urme”, motiv perfect să își expună formele de invidiat, 100% naturale, la plajă, pozând topless.

Sylvia s-a îndrăgostit de yoga de ani buni

Frumoasa Sylvia susţine că a învăţat să se iubească din nou, aşa că aplecarea spre universul yoga a venit oarecum firesc. ”Te aştept la o clasa de Hatha Yoga cu totul speciala – Release and Surrender. Voi fi timp de o ora ghidul tau in lumea Universului interior, incercand sa descoperim prin seria de asane o mai buna conexiune cu corpul si emotiile noastre. Ce se ascunde dincolo de ganduri? Ce vrea subconstientul sa transmita prin senzatiile pe care le simtim in corp? Cum putem ajunge la starea de echilibru? Cum putem abandona nevoia de a controla totul din viata noastra? Acestea sunt doar cateva intrebari la care poti gasi raspunsul prin practica yoga. Si totul incepe cu prima ta clasa. Te astept cu drag pe salteluta!”, şi-a informat prietenii Sylvia, devenită recent instructor de yoga cu acte în regulă,relateaza wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *