Bebe Cotimanis trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui și le tot repetă apropiaților că nu credea că se se mai poate îndrăgosti așa de tare ca-n tinerețe.

De când formează un cuplu cu actrița Iulia Dumitru, spune că se simte ca la 20 de ani, nicidecum la 64, cât îi arată buletinul.

Bebe Cotimanis a trebuit să eșueze în două mariaje pentru a-și da seama că femeia vieții lui era la doi pași de el, pe scena teatrului din Pitești. În momentul în care a văzut-o pe Iulia Dumitru, a simțit fluturi în stomac asemenea unui băiat de 18 ani. Cel puțin așa le-a povestit apropiaților, cărora li s-a confesat că de când are o relație cu femeia pentru care a divorțat de make-up artistul Florina Mărcuță, se simte din nou tânăr.

Interpretul personajului Cezar din serialul „Vlad” le-a povestit prietenilor că nu-și imagina ca la 62 de ani să divorțeze de femeia care i-a stat alături 17 ani, însă dacă nu ar fi făcut acest pas, ar fi regretat toată viața! Iar dacă acum aproape doi ani, când cei doi au început să se vadă pe ascuns (Cotimanis era căsătorit – n.r.), toți apropiații lui erau de părere că actorul trece prin așa-zisa criză a vârstei de mijloc, relația durează și astăzi și e mai strânsă ca niciodată.

Împreună și pe scenă Uniți nu doar de dragoste, ci și de pasiunea pentru actorie, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru sunt aproape de nedespărțit. Cei doi apar în foarte multe spectacole împreună și puține sunt zilele când nu sunt unul în compania celuilalt. Aceste acțiuni ale actorului îi fac pe prietenii și apropiații lui să creadă în vorbele pe care le spunea în urmă cu ceva vreme despre Iulia: că vrea ca ea să fie ultima sa parteneră de viață,relateaza libertatea.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *