Tatăl Andreei Bănică s-a stins când cântăreața avea 21 de ani, iată mama ei a murit doi ani mai târziu, de cancer esofagian. Rămasă orfană atât de tânără, vedeta s-a agățat de orice amintire lăsată de părinți.

O rochie de-a mamei sale există și acum în șifonierul ei și îi e mai dragă decât orice haină de firmă…

 

 

Cântăreața, azi în vârstă de 41 de ani, se poate considera o femeie norocoasă, întrucât are un statut care îi permite să își îndeplinească orice dorință vestimentară. Alta era însă situația în copilăria ei, când pentru a avea ținute inedite, în trend, trebuia să facă diverse combinații.

Era elevă, scăpase de uniformă, dar nu avea un dulap doldora de haine, cum se întâmplă în prezent. Andreea Bănică „A trebuie să trec prin acea perioadă ca să apreciez ce am acum. Îmi aduc aminte că nu aveam haine să mă îmbrac frumos la școală, mai ales atunci când ni s-a spus că se renunță la uniformă. Uau, am fost atât de încântată! Aveam niște malete, făcusem rost de blugi, aveam o prietenă care îmi împrumuta haine, tăiam rochiile mamei ca să le fac să îmi vină mie scurte și tot așa…”, ne-a dezvăluit artista.

Una dintre rochiile purtate de mama ei, scurtată și transformată de vedetă în adolescență, se regăsește și astăzi în dulapul Andreei:
“Am și acum o rochie de-a mamei pe care am tăiat-o atunci, se rupe, dar eu tot o port vara, pentru că e amintire”. Mama Andreei Bănică a pierdut lupta cu o boală cruntă,relateaza www.libertatea.ro

Nu dă hainele care nu mai sunt la modă. Lipsurile din copilărie au învățat-o să fie cumpătată. Azi, deși cheltuiește pe haine și încălțări de firmă, are grijă să nu risipească prea mulți bani și nu renunță la lucruri când nu mai sunt în trend, ci așteaptă să revină moda: “Am învățat de-a lungul timpului să nu dau toate hainele, pentru că pot să le reintroduc în outfiturile mele, moda se întoarce, iată, acum ne putem îmbrăca iar ca în anii ʼ80, după aceea vom purta haine din anii ʼ90, e foarte mișto, și atunci apelez la dressingul meu”, a precizat Andreea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *