Maria Ciobanu, celebra solistă de muzică populară, a împlinit vârsta de 82 de ani. Maria Ciobanu își sărbătorește ziua de naștere în România, alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu (47 de ani), și de familia lui. Maria Ciobanu a venit din SUA pe 26 august 2019, după doi ani în care nu a pus piciorul în țară.

La vârsta de 82 de ani, Maria Ciobanu s-a retras oficial în urmă cu trei ani, însă, la cererea publicului, a continuat să cânte. Primul concert susținut de Maria Ciobanu în România după doi ani în care a stat în SUA, la Los Angeles, a fost la Ziua Comunei Bogați, în județul Argeș, pe 29 august 2019. La eveniment, Maria Ciobanu a urcat pe scenă alături de Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu, sărbătorită de fiul său
Rețelele de socializare au abundat în urări de la mulți ani la adresa ”Ciocârliei României”. Printre cei care au ținut să-i ureze toate cele bune s-a numărat și fiul ei, Ionuț Dolănescu. “ „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuț Dolănescu pe rețelele de socializare.

Maria Ciobanu este fericită că încă poate cânta

Maria Ciobanu a împlinit vârsta de 82 de ani și este mulțumită că poate cânta în continuare. Solista care este alintată „Ciocârlia muzicii populare” a postat pe conturile sociale, cu ocazia aniversării, un mesaj pentru admiratorii ei. „Scumpii mei, azi, la ceas aniversar, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar mai ales pentru darul de a cânta și a vă aduce măcar un strop de bucurie. Și vă mulțumesc și vouă pentru dragostea pe care mi-o purtați de atâția ani. Vă iubesc din tot sufletul!”, a scris Maria Ciobanu lângă o imagine în care apare alături de cei trei nepoți din partea fiului Ionuț Dolănescu,relateaza fabricatinromania.info

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu și-au vorbit 30 de ani

Maria Ciobanu a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărţit cu tam-tam şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile. Cântăreaţa mai are două fete, Leontina şi Camelia, cu alţi doi parteneri de viaţă, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu. Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraş” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat 6 ani.

Probleme de sănătate pentru artistă?
În presa autohtonă s-a tot scris despre probleme cardiace ale celebrei cântărețe. Mai mult de atât, aceasta a fost plecată timp de doi ani în Statele Unite ale Americii, la fiica sa, de unde s-a întors acum câteva zile. Toți s-au mirat când au auzit de sosirea acesteia în țară, dat fiind faptul că se știe că avea interzis să călătorească. Ei bine, nimic mai neadevărat.

Fiul ei a făcut lămuririle necesare în urmă cu câteva luni, precizând că se confruntă doar cu stări specifice vârstei. ”E perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, pe atunci.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *