Mihai Mitoșeru, declarații despre divorțul de Noemi, partenera lui timp de 13 ani. Mitoșeru, dezvăluiri la Teo Show.

Mihai Mitoșeru, declarații despre despărțirea de soția lui după 13 ani de relație. Într-o înregistrare făcută prin telefon pentru Teo Show, vedeta de televiziune a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Noemi, divorț care va avea loc săptămâna viitoare, de comun acord, la notar, scrie fabricatinromania.info

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre divorț: “M-am săturat! Nu mai pot să trăiesc așa!”

Mihai Mitoșeru a recunoscut că și el a făcut greșeli în relația cu soția lui. Deși spune că nu are ce să-i reproșeze lui Noemi, este clar că Mitoșeru suferă că nu a făcut un copil, așa cum își dorea și așa cum plănuise cu cea care i-a fost alături în ultimii 13 ani.

“M-am cam săturat de trei luni de zile sau chiar mai mult, habar nu am, să mă întrebe toată lumea de ce sunt singur și eu să fac pe prostul și să zic că ea e plecată în cursă, că nu știu ce. Nu are rost! Până la urmă, nu prea am mințit eu în viața mea, ce rost are să încep acum?! Nu e de acum! E de vreun an de zile, așa. După 13 ani de relație, te plafonezi, intervine obișnuința, intervin certurile. Nu am avut nici copii care să ne țină, că am văzut că mulți rămân împreună pentru că au copii, pentru că sunt de mult timp împreună, dar eu nu cred în asta!

Eu cred că trebuie să fii fericit! Iar la un moment dat cred că ne-am dorit lucruri diferite. Acum un an am zis să facem un copil. Eu îmi doream și îmi doresc foarte mult un copil. Și ea a vrut. Apoi nu a mai vrut copil, și-a pus silicoane. Poate a fost și greșeala mea, că toată viața mea nu i-am zis nu. Din contră, am ajutat-o să facă tot ce își dorește, că așa a fost viața, așa am fost crescut. Dar femeia se poate sătura și de prea bine, că așa e viața! Nu mai pot să trăiesc așa! (…) Sper să fie fericită și singură, asta îi doresc.

Asta vreau și pentru mine! Toată viața m-am gândit la persoana de lângă mine, acum cred că e momentul să încep să mă gândesc și la mine. Ne iubim, nu trece după atâția ani. Am decis să mergem la notar, să o facem cum trebuie.

În momentul ăsta nu mai știu ce îmi doresc, nu mai știu ce să fac! Nu mai știu! Am o stare!… O tot ascund de câteva luni de zile! Îmi doresc să fiu și eu fericit, toată viața am trăit pentru altcineva. Dar nu vreau să-i reproșez asta ei. Nu e vina ei, e vina mea”, a spus Mihai Mitoșeru la Kanal D.

Noemi și Mitoșeru s-au mai despărțit în trecut. Atunci, după 7 luni în care au fost separați, au decis să mai acorde o șansă relației lor. Se vor împăca și de această dată? “Exact așa a fost și atunci. După 7 luni am văzut că nu putem trăi unul fără celălalt și ne-am împăcat. Nu cred că e același lucru, nu mai suntem aceiași ca atunci, nu mai avem vârstele… Nu cred!”, a declarat Mihai Mitoșeru la Teo Show, într-o intervenție prin telefon.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *