Familia celui care a fost omul de afaceri Marcel Toader se pregătește de parastas. Fiul lui Marcel Toader a oferit detalii despre pomenile care vor fi făcute pentru tatăl său.

Mama lui Marcel Toader şi fiul acestuia, Maximilian, se pregătesc să îi facă parastasul de 40 de zile. La pomană va fi prezent şi fratele mai mare al lui Marcel Toader, George Toader, care nu a putut veni la înmormântare pentru că se afla în voiaj pe mare, fiind marinar,relateaza www.libertatea.ro

Vor fi două pomeni, una în data de 7 septembrie, la București, iar alta peste două săptămâni la Constanța. ”Vom face două parastase. Unul aici la Bucureşti, unde vor fi prezenţi prietenii şi cunoştinţele lui, cu mâncărurile preferate ale tatei: ciorbă de cocoş şi fripturi. Pe 14 septembrie, pentru că este zi de post, voi face pomenirea împreună cu bunica la Constanţa, cu mâncare de post.

Vom merge la biserică, iar atunci va fi prezent şi fratele tatălui meu, George, care din păcate nu a ajuns la înmormântare. El este navigator şi i-a fost imposibil să vină acasă la timp”, a declarat fiul lui Marcel Toader, Maximilian, pentru click.ro.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. Marcel Toader a fost înmormântat în data de 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *