Emisiunea Puterea dragostei este în doliu, după ce unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit, chiar de ziua lui

Câștigătorul emisiunii din Grecia, Panos Zarlas, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de motocicletă. S-a întâmplat pe o șosea din Atena, în luna iunie, chiar în ziua în care împlinea 28 de ani. Panos Zarlas a pierdut controlul motocicletei, nu purta cască de protecție, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

 

 

Panos a câștigat emisiunea Puterea Dragostei Grecia anul trecut, împreună cu Stella Mizeraki, o concurentă cu care începuse o relație, dar de care se despărțise după încheierea show-ului.

Iubita concurentului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui, mesaj emoționant ”Tu ești îngerul nostru”

Stella a fost marcată de moartea fostului său iubit, iar mesajul acesteia a emoționat pe toată lumea. ”Timpul nu se întoarce înapoi. Mi-aș dori să putem face asta, dar nu s-a întâmplat niciodată. Nu te-aș uita niciodată, indiferent de ce, pentru că am trăit atât de mult împreună.

Acum nu mai am cuvinte să descriu ceea ce simt. Dacă ne vezi, îţi doresc să zâmbeşti şi să fii fericit acolo sus. Pot să vorbesc despre tine tot timpul, despre sufletul tău, pentru inima ta, dar nu te pot aduce înapoi. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul. Tu eşti îngerul nostru”, este mesajul transmis de Stella Mizeraki, fosta iubită al lui Panos Zarlas,relateaza fabricatinromania.info


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *