Ștefania, fata cea mare a lui Mădălin Ionescu, a decis să se mute singură

Mădălin Ionescu este un părinte perfect și toată lumea știe acest lucru. Tată a trei copii, fostul prezentator TV a avut întotdeauna grijă de ei în mod egal, atât de Ștefania, în vîrstă de are 22 de ani, cât și de Filip, în vârstă de 15 ani sau de micuța Petra, care are doar doi anișori!

Cu trecerea timpului însă, copiii vor să devină independenți în familia Ionescu, iar primul pas l-a făcut,firește, Ștefania. La finele lunii iunie, fata a a decis să plece de acasă, să îşi construiască un viitor prin forţe proprii.

”Ştefania este o fire independentă şi îşi doreşte să-şi ia viaţa în piept. Se va muta din casa noastră, dar nu departe, la câteva străzi de noi. O vom sprijini în continuare, atât cât va dori ea. Ea ştie că oricând doreşte se poate întoarce. Ştefania este un copil model în adevăratul sens al cuvântului. A luat note mari la Bac, a intrat cu note excelente la ASE, este o tânără responsabilă”, a povestit Cristina Șișcanu, la vremea respectivă, pentru WOWbiz.ro!

“Ştefania a fost mereu un copil serios şi muncitor”, a adăugat Mădălin Ionescu despre fata lui, proaspătă absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureștim alături de care a și fost la festivitatea de absolvire a facultății.

Mădălin Ionescu a rămas fără fiica lui! ”Din fericire, nu stă departe”

Acum, la trei luni de atunci, tânăra chiar a plecat din casa vedetei TV. Astfel că, se poate spune că Mădălin Ionescu a rămas fără fiica lui în casa din Otopeni. ”Ștefania s-a mutat recent! Așa a vrut, să fie pe picioarele ei, să se descurce în viață prin forțele proprii. Din fericire, nu stă departe, la doar câteva imobile de noi, suntem practic vecini, astfel că ne vedem zilnic și ne ajutăm. La început, lui Mădălin i-a fost greu, dar acum s-a obișnuit cu ideea, este de acord cu ea și este fericit”, a dezvălui Cristina Șișcanu într-un live pe internet.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *