Asteptarea a luat sfarsit! În aceasta seara, de la ora 20:00, mult asteptata productie “Lacrimi la Marea Neagra”, intra in casele romanilor.

Povestea incredibila a frumoasei Nefes, o femeie care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea,relateaza www.wowbiz.ro

Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

În episodul de astazi din ”Lacrimi la Marea Neagra”, Nefes fuge din casa lui Vedat

Nefes avea 16 ani cand a fost inchisa si obligata sa fie sotie lui Vedat Sayar. Singura bucurie din viata ei este Yigit, fiul sau in varsta de sapte ani. Timp de opt ani, Nefes a suferit violente si agresiuni zi si noapte, straduindu-se sa reziste si, cand se ivea ocazia, incearca sa fuga alaturi de fiul ei.

Din pacate, Nefes a fost prinsa de fiecare data, usile sunt inchise din nou, si agresiunile continuau. Fiecare incercare a fost sortita esecului pana cand ii iese in cale Tahir Kaleli.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *