Horia Brenciu a povestit, pentru okmagazine.ro, cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață, Alice Dumitrescu.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, a declarat artistul pentru sursa mai sus-menționată.

Horia Brenciu a mărturisit că nu suportă să-și știe soția supărată pe el. Întrebat cine lasă mai mult de la el, în relația lor, acesta a răspuns: “Eu, bineînţeles. Glumesc. Nu am făcut o statistică. Până la urmă, unul dintre noi “lasă de la el”. Personal, chiar dacă sunt sau nu vinovat, nu suport s-o ştiu tristă sau supărată pe mine”,scrie www.libertatea.ro

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu.

Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *