Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur, aproape de final? Actorul ar fi dezamăgit crunt de frumoasa blondină. De ce petrec mai mult timp separat cele două vedete decât împreună?

Salman Khan și Iulia Vântur se îndreaptă spre o despărțire?

Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur este deja bine cunoscută presei, cu toate că cei doi n-au vrut să afirme acest lucru. Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, căsătoria se lasă așteptată. Colac peste pupăză, în Paradisul indian ar fi probleme. Se pare că ar fi intervenit ceva discuții între ei, astfel că vedetele își petrec din ce în ce mai mult timp departe unul de celălalt decât împreună, scrie stiri.magazinuldecase.ro

Iulia a fost recent într-o vacanță în Bali unde s-a întâlnit cu vedetele de la noi precum: Adela Popescu, Radu Vâlcan, Laura Cosoi și soțul acesteia, Cosmin. În timpul acesta, Salman Khan a ales să rămână în India, loc unde nu a renunțat deloc la muncă.

În privința căsătoriei, cunoscutul actor indian a declarat, amuzat, că ar fi interesant ca acesta să fie abordat, nu invers. ”Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor’‘, mărturiseşte, cu umor, Khan.

Recent, fosta prezentatoare a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. „Mulțumesc pentru că mi-ați făcut ziua și visața mai frumoasă. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, pentru prietenie și pentru grijă. Vă mulțumesc tutror pentru mesaje”, a fost mesajul frumoasei blondine de pe o rețea de socializare.

Iulia Vântur se află de câțiva ani buni în India, loc unde activează ca actriță, model și cântăreță. În trecutul personal se știe că și-a încercat norocul în amor alături de Marius Moga, cel lângă care s-a crezut că-și va petrece totă viața, iar acum se iubește cu actorul Salman Khan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *