Fina lui Marcel Toader este marcată de m0@rtea omului de afaceri. Mesajul transmis de cântăreață este sfașietor.

Diana Bișinicu a fost cununată de Marcel Toader pe vremea când acesta era căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Gabriela cristea. După moartea omului de afaceri, artista a scris un text în mediul online despre cel care i-a fost naș, scrie fabricatinromania.info

”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de naşi! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepţia ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Şi nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând!

Când Riana (n.r. fiica artistei) era micuţă şi se temea puţin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va creşte veţi fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veţi mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei şi a familiei tale care a rămas secată de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi încredinţa mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creştinilor, pentru acestea şi pentru toată dragostea ta îţi MULŢUMESC şi îmi doresc din tot sufletul să fi simţit preţuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual! Sunt onorată că SUNT fina TA! Drum lin la stele, Naşule! ”, a scris Diana Bișinicu în mediul online, potrivit okmagazine.ro.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *