Pe Chef Bontea îl știe toată lumea, pe soția lui, în schimb, prea puțini. Asta și pentru că celebrul bucătar și-a separat viața profesională foarte bine de cea personală. Așa se face că există o singură fotografie cu soția lui Chef Bontea în spațiul public. Iată, așadar, cum arată ea, dar și ce spune juratul Chef la cuțite despre aceasta!

Cine este soția lui Chef Bontea

Spre deosebire de ceilalți jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”, Sorin Bontea este foarte discret când vine vorba de viața lui personală. El vorbește rar despre viața de familie, iar pe soția lui o ține departe de ochii curioși ai lumii. Tot ce știm este că aceasta îi este alături de mai bine de 26 de ani și că i-a dăruit doi copii.

 

 

Singura fotografie cu soția lui Chef Bontea în spațiul public este una din ziua nunții lor. În imaginea respectivă, celebrul bucătar și soția lui apar în timpul cununiei religioase. Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, soția lui Sorin Bontea are trăsături blajine, părul închis la culoare și o silueta sveltă,relateaza fabricatinromania.info


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *