Ce spune Alex Bodi despre divorțul de Bianca Drăgușanu.

La scurt timp după ce s-a speculat că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, omul de afaceri a vorbit despre aceste zvonuri.

Acesta nici nu a infirmat și nici nu a confirmat divorțul, dar a vorbit despre ceea ce face uneori soția sa. În schimb, în ultimele zile, Bianca nu a mai fost văzută cu inelul de peste 10000 de euro cu care Alex a cerut-o de soție.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (…) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (…) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid. Noi decât să explodăm, preferăm să nu vorbim și să lăsăm lucrurile așa”, a spus Alex Bodi pentru un post TV.

Bianca și Alex s-su căsătorit fără ca familia lor să știe

Imediat după cununia civilă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre acest moment important din viața ei, mai ales că nimeni în afară de martori nu a știut că urmează să facă acest pas,scrie fabricatinromania.info

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (martori, n.r.).

A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu…(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, imediat după cununie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *