Sebastian Dobrincu este numele puștiului-minune care a devenit milionar în dolari în Statele Unite. Are 20 de ani iar povestea lui de succes a început în 2016.

În 2016, Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei Storyheap, evaluate astăzi la câteva zeci de milioane de dolari. Ideea i-a venit la New York, acolo unde se afla cu tatăl său,scrie www.wowbiz.ro

 

 

”Pe o trecere de pietoni, câteva fete, adolescente, se plângeau că trebuie să-și sincronizeze story-urile pe Instagram și Snapchat și că durează prea mult lucrul ăsta. Mi-am zis că dacă ele se plâng, înseamnă că agențiile și artiștii au enorm de lucru și că există potențial aici”, a povestit Sebastian pentru revista Capital.

Originar din București și având un curs de IT la Palatul Copiilor, Sebastian a pus bazele proiectului împreună cu un prieten, în Statele Unite. Au început cu servicii oferite ieftin unor companii mari. Amicul lui Sebastian nu a crezut în idee. ”Acum regretă”, spune tânărul. ”Mai întâi am făcut profit de 1.000 dolari, apoi de zece ori mai mult și tot așa. Am renunțat încet încet la clienții mici și am semnat contracte cu branduri, linii aeriene, case de producții cu sute de conturi”, a mai spus Dobrincu pentru Capital.

 

 

Dar Sebastian nu vrea să se oprească aici. Pentru că în copilărie a luat lecții de canto, tânărul este atras de zona de showbiz. Acum pregătește câteva piese pop cu Marius Moga. ”Dacă vor avea succes, voi continua. Îmi place. E ceva nou pentru mine. Urmează să lucrăm și la un videoclip”, mai spune băiatul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *