Fetiţa de 11 ani din judeţul Mureş, ranită în timpul unui festival în acest sfârşit de săptămână, va mai rămâne în spital pentru cel puţin două luni, spun medicii, pentru că are ambele picioare rupte.

A căzut de pe un carusel în localitatea Cristeşti, iar aici ancheta este în plină desfăşurare. Proprietarul instalaţiei nu a putut să prezinte actele de autorizare ale echipamentului, scrie stirileprotv.ro

Anchetatorii trebuie să afle acum în ce condiţii proprietarul caruselului a primit acord să îşi instaleze caruselul în zona de distracţii.

Martorii spun că au asistat şocaţi cum tânăra cade de la o înălţime ameţitoare.

Acum, aceasta se află la secţia de chirurgie pediatrică din Târgu Mureş alături de mama ei, pentru că ambele picioare i-au fost fracturate. Luni, fata va fi supusă din nou unor investigaţii amănunţite şi cel puţin şase săptămâni va rămâne cu ambele picioare în gips.

Sesizate din oficiu, autoritățile continuă ancheta în acest caz şi au luat la întrebări inclusiv angajaţii primăriei care au organizat manifestările.

Caruselul a fost deja ridicat şi va fi supus unei expertize tehnice, mai ales că proprietarul echipamentului nu a reuşit să prezinte documentele tehnice şi autorizaţia de funcţionare conformă cu legislaţia.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare din culpă, dar şi pentru lipsa documentaţiei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *