Diana Dumitrescu este la un pas de a deveni mămică! Vedeta este asaltată cu mesaje, multe întrebări între ele. Așa că Diana are o mare rugăminte pentru ei!

Ea le-a transmis fanilor că va da detalii despre naștere când va considera că este ok, scrie cancan.ro

„Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că vă rog frumos, nu mă mai întrebați.

Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să vă țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și vă îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare”, a scris Diana Dumitrescu, pe Instagram.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *