Veronica Bulai, mama surorilor Ramona și Monica Gabor a murit în urmă cu șase ani după ce a fost lovită de un bolovan căzut de pe un versant chiar la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj. În peștera pe care Veronica Bulai nu a mai apucat să o viziteze a apărut o icoană, lăsată cel mai probabil de un credincios.

 

 

Ce se află în locul în care Veronica Bulai și-a pierdut viața
Mama celor două surori Gabor, Veronica Bulai se afla în pelerinaj cu un grup de turiști pe la mănăstirile din România când a ajuns pe cheile Oltețului. Femeia trebuia să viziteze peștera Polovragi din județul Gorj când un bolovan a căzut de pe versant și a lovit-o. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru mama Monicăi și Ramonăi Gabor, ci doar au constatat decesul.

Au trecut șase ani de la incidentul care i-a curmat viața într-un mod fulgerător Veronicăi Bulai. Femeia avea doar 54 de ani. În locul în care a murit nu există nicio cruce, drumurile sunt în continuare nereparate și nu există nicio plasă de siguranță pe versați pentru a fi evitate eventualele incidente. Însă, în peștera Polovragi a apărut o icoană chiar lângă peretele unde se vede o imagine care seamănă cu Fecioara Maria și Pruncul, potrivit CANCAN.

Veronica Bulai urmărită de un blestem?

Nașul de botez al Veronică Bulai, Vasile Popa spune că mama Monicăi și Ramonăi Gabor ar fi fost urmărită de un blestem după ce a divorțat de Emil Gabor. Veronica Bulai și Emil Gabor au fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar femeia avea doar 19 ani când a făcut nunta. Cei doi au avut împreună trei fete: Alina, Monica și Ramona. Toate cele trei fete locuiesc peste hotare de ani buni și s-au întors în țară foarte rar.

Se pare că Veronica Bulai a încălcat regulile de la Mănăstirea Frăsinei unde femeile nu au voie să înnopteze. „Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfantului Calinic, cel care a ctitorit manastirea. Au fost mai multe care au incalcat regula asta si n-a fost bine. Am avut o fata in sat, studenta, care s-a imbracat in straie barbatesti si a urcat pana la manastire. La intoarcere, a luat o masina cu lemne sa coboare in sat. Masina s-a rasturnat pe drum drept, iar fata a murit. Restul celor care era cu ea, au scapat fara nici o zgarietura”, a declarat un călugar, potrivit agentiadepresamondena.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *