Cancerul l-a transformat pe Leo Iorga intr-o umbra a barbatului care era candva. Acum tumorile i-au revenit la picior dupa plamani si rinichi.

Leo Iorga de nerecunoscut dupa ce s-a operat de cancer la picior! Zilele trecute Leo Iorga a mai avut un episod in care s-a luptat cu cancerul care il macina de mai bine de 8 ani. S-a operat la picior la o clinica din Germania,relateaza fabricatinromania.info

In ultimul an starea lui de sanatate s-a agravat si mai tare si artistul este de nerecunoscut. Leo Iorga are 54 de ani si continua sa nu cedeze niciun pas in fata cancerului. Dupa ce tot anul acesta s-a mai operat la plamani tot la o clinica din Germania, acum artistul a revenit pentru o interventie la picior, acolo unde medicii au descoperit ca s-a extins cancerul sau. Tot ce isi doreste acum este ca recuperarea de dupa operatie sa dureze cat mai putin si pe 20 Septembrie sa fie alaturi de colegii sai din trupa Compact pe scena la aniversarea trupei lor.

 

 

„Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagină, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește. Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânți pentru noi, cei care te iubim!”, se arată într-un mesaj publicat pe rețelele sociale de prietenii artistului.

Leo Iorga de nerecunoscut dupa ce s-a operat de cancer la picior!

Leo Iorga a fost diagnosticat mai întâi cu cancer la plămâni, însă boala a recidivat la cap, la glandele suprarenale, iar anul acesta, la plămâni și la picior. De aceea, de-a lungul timpului, Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *