Jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut noi declarații despre cazul de la Caracal, în lumina ultimelor detalii rezultate din anchetă. Cumpănașu susține că deocamdată nu s-a emis vreun certificat de deces și dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci acesta va fi contestat de către familia victimei lui Gheorghe Dincă, scrie fabricatinromania.info

Alexandru Cumpănașu, despre emiterea unui certificat de deces

Alexandru Cumpănașu a spus că familia se află la capătul răbdării: „Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.”

Jurnalistul susține că vor merge până la capăt: „În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a mai spus Cumpănașu.

Raportul INML urmează să fie transmis familiei Alexandrei Măceșanu, scrie fanatik.ro

Declarațiile lui Cumpănașu vin după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a primit raportul Corpului de Control după ancheta făcută la INML, cerută chiar de către unchiul Alexandrei Măceșanu:

„Am primit azi-noapte (miercuri spre noi noaptea – n.r.) raportul. Acesta trebuie să parcurgă nişte paşi legali, inclusiv să fie analizat astfel încât să nu existe date din anchetă care să fie publicate. După această analiză vom transmite raportul celui care l-a cerut şi care va decide dacă va publica parte din el sau nu”, a zis Sorina Pintea despre situația raportului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *