Ce bine îi merge Nicoletei Luciu! Aceasta și soțul ei, Zsolt Csergo, s-au mutat de câțiva ani la Miercurea-Ciuc. Dar uite în ce vilă impozată locuiesc cei doi!

Nicoleta Luciu a lasat Bucurestiul pentru a locui alaturi de intreaga familie la Miercurea Ciuc. Bruneta locuieste intr-o vila situata in imediata apropiere a blocului unde sotul ei, Zsolt, are birourile.

Nicoleta Luciu a recurs la o miscare decisiva. Dupa aproape un deceniu de relatie cu Zsolt Csergo, timp in care ea a locuit la Bucuresti, iar el la Miercurea Ciuc, vazandu-se aproape doar in weekenduri sau in vacante, bruneta a decis sa paraseasca orasul ei natal si sa se mute la Miercurea Ciuc, alaturi de intreaga familie.

Nicoleta Luciu, despre viața la Miercurea Ciuc: „Ne trezim la șase dimineața”

Avere Nicoleta Luciu si Zsolt Cergo la Miercurea Ciuc.Nicoleta Luciu sa mutat cu catel si purcel la Miercurea Ciuc insa averea pe care o detine sotul ei acolo este colosala pentru zona respectiva.Zsolt a construit ansamblul de locuinte FORTUNA singurele in Miercurea Ciuc si dupa marturisirile sale la etajele superioare ale ansambului fiecare dintre copii are cate o locuinta.Din biroul lui jolt aflat in ansamblul Fortuna se vede casa in care locuieste acum Nicoleta cu un binoclu performant poti urmari ce se intampla in curtea casei.
Focoasa brunetă a intrat în direct prin telefon la o emisiune de la Antena Stars. Ea a dezvăluit cum decurge o zi din viața ei.

„Ne trezim la șase dimineața. Am o fată care stă cu mine și mă ajută. Având în vedere că trebuie să avem grijă de patru, chiar trebuie să ne împărțim… Suntem full.

După ce ne trezim, mergem la școală, apoi cumpărături. La opt sunt în casă. dacă sunt liberă, facem curățenie, aspirat, spălat… Apoi încep activitățile cu copii… În jurul orei 10 ne culcăm… pentru mine am timp până-n ora 12:00. Cam o dată pe lună, eu și soțul meu, Zsolt, mai plecam câte două zile doar noi.

De Revelion am fost într-un pub, am dansat, nu am stat stresată că mă filmează cineva…”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta locuieste intr-o vila impozata, cu curte intinsa, evaluata la 400.000 de euro. In apropiere se afla si blocul in care sotul ei are birourile, in incinta complexului „Fortuna Park”.

Vedeta a mărturisit că, în urmă cu ani, înainte de a avea copii, își dorea să adopte.

„Sunt o mamă împlinită. Asta cu infierea unui copil era un vis de-al meu din tinereţe. De pe la şcoală, am zis că dacă niciodată nu o să pot să fac copii, o să înfiez. Stai să-i creştem pe aceştia, unul îţi mănâncă sufletul, dar patru… Ne oprim aici”, a afirmat ea.

În ceea ce privește cariera, Nicoleta Luciu are u n mare of, și anume acela că nu mai joacă în telenovele.

„Îmi doresc foarte tare să mai joc într-un film. Îmi e aşa dor să mai joc…”, a încheiat ea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *