Bogdan Lungu, criminalul de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, are 38 de ani și este necasatorit.

Acesta nu avea serviciu și lucra ca zilier. Miercuri a fost la cules pepeni și acolo a băut peste masură, a făcut o criză și din cauza asta a fost dus la spital.

Bogdan Lungu locuia cu mama și cu fratele mai mic. Acesta mai are un frate recăsătorit care locuiește în Buzău și o sora plecată în străinătate. Când consuma alcool devenea recalcitrant în familie, însă nu era cunoscut ca violent în sat,relateaza fabricatinromania.info

Femeia este șocată de gestul fiului său și susține că băiatul a fost vizitat cu o seară înainte la spital de către frații lui și câțiva amici și că totul părea bine.

“Am aflat de pe internet că ar fi ucis niște bărbați acolo. Aseară au fost frații lui acolo și niște prieteni. Au mâncat împreună, au râs, au spus, ce s-a întâmplat peste noapte nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe nimic. Stăm în stres. A plecat băiatul cel mic la el să vadă ce face acolo. N-am apucat să vorbesc cu băiatul să văd ce face. Când s-au întors de la spital au zis că e foarte bine. El suferă de epilepsie”, a spus mama pacientului care a ucis patru persoane la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca.

“Am fost la el aseară. Nu avea nimic ieșit în comun. Judeca ca un om normal. Noi suntem prieteni foarte buni. Nu era violent. Nu știm ce s-a întâmplat. Probabil nu a mai judecat în timpul ală. Nu ne-a zis nimic, să aibă vreo suferință. Nu era agresiv nici când bea. El era sub tratament. Unde era protecția și paza în acel moment? Cred că spitalul nu și-a făcut treaba. Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Luni urma să fie externat. Mâine. Urma să ne ducem după el.”, a declarat Ovidiu, prietenul lui Bogdan.

Agresorul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca nu era în evidenţele Poliţiei cu trecut infracţional
Bărbatul care a ucis patru oameni la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, judeţul Buzău, zdrobindu-le capul cu stativul de perfuzii, nu era în evidenţele Poliţiei cu trecut infracţional, a declarat, duminică, pentru News.ro, adjunctul comandantului IPJ Buzău, Valentin Miriţă.

Miriţă a precizat, duminică, pentru News.ro, că agresorul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca nu mai prezintă pericol pentru nimeni, fiind încătuşat de poliţişti, în timp ce la faţa locului sunt efective sporite de oameni ai legii.

”Pacientul violent este în custodia Poliţiei, nu prezintă pericol pentru ceilalţi pacienţi. Este prezent personalul de supraveghere, iar noi suntem prezenţi cu forţe sporite. Ancheta este în desfăşurare. Ancheta este sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe Tribunalul Buzău. Pacientul nu este cunoscut în evidentele Poliţiei cu un trecut infracţional”, a declarat adjunctul comandantului IPJ Buzău, Valentin Miriţă.

Până acum, doi dintre pacienţii transportaţi Spitalul Judeţean Buzău au fost transferaţi la spitale din Bucureşti.

Ambii răniţi sunt în comă, unul a fost transferat cu un elicopter SMURD la Floreasca, cel de al doilea cu o ambulanţă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *